Freebies : Favicon

No comments:

Assalamualaikum~!
nah favicon ;)
gambar2 ni I google jea XD
I just transparentkan *gedik*

                                       http://2.bp.blogspot.com/-IT4lPeJncfU/US9Vzi6XGwI/AAAAAAAAEXk/XiXUbzqqTbw/s1600/ex.PNG

                                         http://2.bp.blogspot.com/-t30rLF3cviE/US9Wl78oWuI/AAAAAAAAEXw/S7_ux4cj8Nk/s1600/lolipop.png
                                          http://2.bp.blogspot.com/-o7Ri59tCKpU/US9XSBYcQJI/AAAAAAAAEX4/2WCGImbPEWM/s1600/candy.png

                                           http://2.bp.blogspot.com/-Qu32VLg7thw/US9X5lgzCTI/AAAAAAAAEZE/oHESZ3svE3c/s1600/cup.png

okeh~ tu jea laa~ *malas* 

NOTA : esk ada watikah pelantikan!!! OH NO! *berdebor-debor eden*
huh!huh!


heyy..heyy!~

No comments:
Assalamualaikum~!
안녕하세요!
smalam xupdate blog kan? *lupa ah*
hohoho~ cikgu pun kata ak nyanyuk XD
biasa lah tu,cikgu :3
haa! hari ni ak baru je buat nuffnang :0
maklumlah..,xbaper reti pkai mnder alah tuh
korng kata ak ada letak iklan? errr..*maaf kalau bahasa kasar sngt*
bila?
baru je hari ni buat nuffnang :/
hantu kah? atau ak nyanyuk lagi ><"
huaaa!~
btw hari ni ak akan dapat spek baru! *lompat*
hoho~ spek tuh dah buruk korh..calar + bintang tercabut + others
wlaupun mcam tu,dia dh bnyk berjasa wlaupun kdg2 mnyusahkan bila
bebudak laki sorok -_- spoil!
menyusahkan pon xper..dapat spek baru lolol~ -,- *suwey*
malam ni ad freebies *btol ni!*
freebies nyaa ialah ..jeng..jeng..jeng! *poww!*
-_- kbye!



永遠に彼を忘れる!

No comments:
Assalamualaikum~!
hari ni sedeyh sket..tapi xmau cerita A-Z lah..~
nak jgk?
ok! meh sini
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ~
haha..tu kan dah citer XD

i want to FORGET him and get into the NEW world!~
of course without him!
memang sakit hati~ tapi apa nk buat..xkan nak paksa kot
dah malas nak care ke dia..pegi mampos cmna2 pon
私は彼が大嫌いだ!
malas nak lyn dia dh~
buat serabut kepala hotak jer ..
しかし、私はそれでも君が好き。:’(
hah! lupakan je lah!
malam ni ada freebies taw ;) wait heh~
*mcm la ada org ambek*

kbye~! *baling bunga*




Awesome Bloggers and Followers

3 comments:
haa~ nak join x? oops~
Assalamualaikum dulu ..tetiba mengejut neh
jom join ~ korng smua kan super duper awesome! ^O^
jom bagi meriah sket segmen nih ;)
klik SINI untk join 
hohoho~ selamat berjaya yerp :D
kbye!~

Invisible Girl

2 comments:
Assalamualaikum~
apa maksud "Invisible Girl" tuhh?
 perkataan tu merujuk pada ak lah -_-'' *krik krik krik*
ntah la~ kekadang ak rasa ak invisible atau punn..
ak bercakap dengan kawan yg d'sumpah jadi tunggul 
begitulahhh kot?
pedih tak bila jadi camtu?
hohoho~ teramat lah pedih :3
rasa nak tebang je orng tu kan?
dah la tunggul~ -_- cengkerik je yang menjawab
baik kawan ngan cengkerik..ada jugaklah respon..XD
LOLss~
orng cam gini patut ditanam hidup2 dalam loji kumbahan taik -,-''
muahaha! kejam takk?

*****

#100 follower

bukan nak berbangga tapi nak share kebahagiaan ..
iyo largh~ dari 2010 ak buat blog nih.. baru skrng ada 100 followers 
T~T #tetiba jadi terharu
makasehh awak2 yg baik hati tuh *flying kiss berterbangan*
muah bebanyak ea :*
ohoho~ :D
yg dalam kotak merah ber'dot tuh bertuah~ *maaf,xda hadiah!*
makaseh sbb genapkan no. tuh~



ok bye~ nk blogwalking jap..bosann~
-,- hari ni Isnin kan? jom layan "I Miss You" :D


Apa? Apa? -,-''

No comments:
Assalamualaikum~!
apa motif ak letak gmbr neh?
sabar..sabar...mau cerita lah ni -_- *krik..krik..krik*
haha~ tadi ak pegi Megamall ..pegi beli buku rujukan..XD
buku komsas...senang mau tiruu..hohoho~ ^O^
lepas pegi kat bhgian novel..~
ak klau pegi kat bhgian novel,mesti ambik masa lama punyaa..~
pilih novel lerrr..,apa lagii~ ak ni kan agk cerewat dlm memilih novel :P
muahaha~ last2 ak main rembat je novel yg ad kat situ
novel "Kejap Ada,Kejap Tak Ada"
bertuah ak rembat novel tuh ..best weh crita dier..ohsem sngguh penulis dia
 XD
lepas tu pegi kedai spek..omooo~
bnda yg ak benci masa gi kdai spek ialah ; cek mata!
alaa~ yg dia bgi gmbr tnjuk ABC tu lerr..mnyampah seyhh
kena baca satu2.. -_- power bhgian kiri je naik..naik 50~ *xheran*
adik ak naik mendadak..perghh~
ak xnak bgitau..takot ada yg terkejut katak..
pndai2 lah korng teka eaa?
nak bagi saspen sket :3
mujur lah xnaik bnyk sngt ..*legaaa*

kbye~ mau layan Mr.Bean jap -_-""
lama xtngk tauuu~*sengalll*

Freebies : KPOP -chibi-

2 comments:
Assalamualaikum~!
terasa rajin plak nk bagi freebies -_-
biar org xambik pon XPP
ni semua yg transparent tau :D

SNSD I got A boy Chibi

2NE1 Chibi

Hello Venus Chibi


wlaupun sedikit burok tpi..bhahaha!
kbye~ nnti bagi lagi..
klau rajin :P




The Longest Giveaway Ever by Ain

3 comments:


haaa~ untk hari ni ak nak join GA yg menarik nih..~
nmpk xbanner yg comel2 bushuk2 tuh? xnmpk? 
nah~ *hulur mikroskop*
-_- okay~ straight to the point lahh~
klik SINI untk join ;)
GA ni berlangsung selama 10 bulan tau~ amacam? awesome x?
jom join reramai :D

TAGGIE :

Ayenggg~                                                 MiaLiana                                                 Echa


Segmen Template Siapa Paling Cantik ? by Cik Fie

9 comments:
Assalamualaikum~!
nmpk xbanner yg berbunga bunga tuh? wah~ berbunga bunga hati ak bila join segmen nih
XD dh cukup merapu!
jom join segmen nih~klik SINI!
hohoho~ ak tau blog ak ni kena di'decoratekan lagi..hudohss~-_-''
ok!~ nk gi make upkan blog kejap..
byee~!

3rd Segmen by Aimi | We Love Rilakkuma!

3 comments:
                           
jom join segmen yang menarik,tertarik nih~
haha! tngk banner yg comel ni pon dah tau kan?
nak join? jom lompat ke SINI
syarat2 dia mudah jea ^^
jom serbu reramai ;)


Pemenang Bloglist Comel :P

10 comments:

Future~ What will happen? :O

No comments:
Assalamualaikum~!
haha..title je poyo letak bahasa Inggeris..walhal,inti patinya dalam bhsa Melayu..
hoho~
hari tu ak ada trfikir..Apa yg ak nak jadi pd masa depan?
apa yg trjadi? dan apa yg aq harap sangat trjadi..? XD

dulu ak nak sangat blajar bhasa jepun ~ haha! kalau dari dulu ak blajar mngkin skrng
dh graduate XDD *ngarut*
sekarang impian tu dah trcapai dan ak harap ak leh speak japanese lancar lah ^^
itu blom brlaku lagi :3

lepas impian ak yang tu dah trcapai,ak nak besar cpt2 dan nak bljr smpai graduate!
besar cita2 lorh XD impian ak nak smbung bljr kat Jepun or Korea or tmpt lain XD
kat Malaysia pon bolehh.~ tapi xsalah kan bercita-cita?LOL!

untk mencapai impian ak tuh,ak cuba blajar wlaupun teramat lah malasss
tapi..bila ak ngadap buku jer..cepat ngantuk..buku ape2 pun bleh buat ak ngantuk!
haihhh~ 
so,ak cuba tumpukan perhatian dalam klas..~
jadi ke tak?
ermm.~
kurang lah~ slalu je ada bdk laki men sorok2 barang..kurng lah fokus blajar kat
kelas..rasa nak tukar skolah gk kdg2~ tapi
ak kesian kat Myra..nnti dia nak duduk ngan sper?
nak gurau ngan sper? :/

dulu masa skolah rendah,ak selalu main conteng2 buku~
buku yg paling ak suka conteng,buku BM XD
wahaha~ lpas tu kena marah ngan ckgu..lpas tu,xconteng dh buku BM..
tapi,conteng buku lain XDD kekeke~

hari tu ckgu ad tanya "apa cita-cita kamu?" kat smua pljar dlm kelas..~
aduhaii~ ni lah soalan paling ak xsuka..
ak sendiri xtau nak jadi apa..
Doctor?Illustrator?Scientist?*science pon xlepas* -,-
agk pening kalau soalan gini.. ..haihhh~
so,ak jawablah doktor wlaupun bnyk bnda yg ak fikir ak nk jadi apa :/
smpai skrng masih kabur & keliru tntng cita2 sndiri 

dan impian ak yang trakhir skali ialah nak bahagiakan org2 yg ak sayang trutama skali
mak bapak
ak ^^ dan nak jadi insan yang diredhai Allah S.W.T :)



haha! bye2~ smbung esk! dngan cerita baru..cerita pasal len lah plak XDD




Senarai Peserta Bloglist Comel :P

6 comments:

  1. http://miss-kpopper.blogspot.com
  2. http://sayhyeanis.blogspot.com
  3. http://happysweetdream.blogspot.com/
  4. http://sujuelfarahin.blogspot.com
  5. http://mysimplestoryaboutmylife.blogspot.com
  6. http://kerusipatahlmao.blogspot.com/ 
  7. http://vanillasyaliasyia.blogspot.com
  8. http://belogsaye-echa.blogspot.com
  9. http://www.aimisyahirah.com/
  10. http://asmarpunyablog.blogspot.com
  11. http://www.mialiana.com
  12. http://miszfarahanis.blogspot.com
  13. http://labyrinthandherworld.blogspot.com
  14. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com
  15. http://kitaberbezahati.blogspot.com
  16. http://setiasmile.blogspot.com
  17. http://chocolateholic95.blogspot.com
  18. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com
  19. http://azyanramle.blogspot.com
  20. http://mimialya1.blogspot.com
  21. http://nurhafizahpija.blogspot.com
  22. http://ciknanacomey.blogspot.com/
  23. http://dramaticyang.blogspot.com
  24. http://missnawa-applestar.blogspot.com
  25. http://hakitamine.blogspot.com
  26. http://hainomokje.blogspot.com/
  27. http://supergirlaiman.blogspot.com
  28. http://fattytissue.blogspot.com

walaupun xramai yang join,ak tetap puas hati *O*"
thanks sngt2 awk yg join tuh *wink wink*
ad lagi pnyertaan? boleh lagi..tapi sampai pukul 11.59 p.m. aje lah..lebih dari tu,xterima :D
kbye~ pemenang bloglist,akn diumumkan esk *ayat poyo*

Kawaiii *O*

No comments:
Assalamualaikum~!
heyy! hari ni dah hari ke berapa eh segmen yg ak anjurkan tuh?
*cehh..poyo smcam je ayt :P*
stakat ni ak dah view smua blog yg join tuh!
rambang mata wehh! semua comel! *O*
taktahu nak pilih yang mana..hohoho~
tngk lah kot2 esk ada lgi ke tak pnyertaan tuh..
LOL! ak xtngk dia tu kawan ak ke tak..klau blog comey,masuk..
tpi semua comel..:DD
xpe2~ 

to : kwn2 ak yang join tuh,
klau xtrpilih sory sesangt.. jngn mrah ,k? ^_^
smile eh..bloglist tu akn ditukar ikut bulan..hoho~ cuti bulan 3 nnti bru tukar yg baru
sempatlah korng me"make-up"-kan blog tuh..XD
ok~ ni je yg ak nk mmbebel..see you :*

Bad Day -,-

1 comment:
Assalamualaikum~!
berpeluang jugak ak bukak blog..berhabuk sket! ><
first skali 

untuk yang tempah header haritu..,mungkin header korang
lambat sket delivery..ada masalah ngan Photoscape -,-
xguna btol program uh..nak download Photoshop maless ..
diharap bersabar eaa ^^""

hari ni teruk sket rasa..dah la salah pkai baju!
ptot nya pkai baju PJ *wlaupun xPJ*
tpi ak terpakai bju sukan! ><"" WTH?
mngkin sbb kpala otak tngh brsrabut ngan keje skolah yg masih xsiap..
smpai baju pun trsalah pakai..smpai kat skolah bru ingat =,=" apakahh?
dh lerr jerawat xsurut2 agih..omooo!~ 
nightmare btol! wuwaahh~
pening seyh <?>
cmana bleh jdi mcam nehh? 
-..-" pape je lah..
bye2~ dh puas mmbebel XDD
whee~ 
happy school day (?)

Segmen: 20 Soalan Untuk Farahin

No comments:



                                        
jom men tanya2 ngan Farahin! korek sket rahsia dia..hohoho~
klik SINI untk terjah!

               
SOALAN
  • Farahin umur brapa?
  • ada boyfriend tak?
  • birthday bila?
  • sekolah kat mana?
  • Pernah putus cinta tak?hoho~
  • Farahin stay kat mana?
  • Nak tahu nama crush,bleh?
  • Farahin pernah tak jatuh longkang depan crush?
  • Pernah masuk hospital tak?
  • Farahin suka tak baca komik?
  • Farahin ada berapa adik beradik?
  • pandai cakap bahasa korea x?
  • Farahin pernah kena marah ngan cikgu x?
  • pernah kencing malam x? *jujur eaa! XD*
  • apa yang Farahin nak sngat masa kecik dulu?
  • pernah tak menangis sbb berebut remote TV ngan adik2? XD
  • kenapa Farahin buat blog? #Ehh?
  • Farahin suka x selfcam?
  • mesti pernah menangis masa drjah 1 kan?
  • suka tak berkongsi? :D



tu je lah kot? haha..malas nak typing XP bye!

                                          Segmen : Bloglist Comel by Yuuyaa :P

                                          31 comments:

                                          haha! cam poyo je title post tuh kan?
                                          hohoho~ tetiba rasa nak buat bloglist
                                          jom la join *muka kesian*
                                          jap! ada ke org nak join?

                                          Syarat2 :P
                                          • follow blog ni dulu
                                          • tepek banner ni dkat blog korang * buat post pasal segmen ni
                                          • tinggalkan link segmen ni kat ruangan komen~dkat cbox xdilayan :*
                                          Tarikh
                                          17.02.13 - 21.02.13

                                          blog yang comel (top 10) je dipilih..so,comelkan lah blog anda2 ea? :D
                                          kbye~ :P

                                          Request . Request . Request

                                          4 comments:
                                          Assalamualaikum~!
                                          hey! straight to the point tros ea?
                                          kalau korang nak request apa2 pun 
                                          dekat cbox boleh ^^
                                          dekat page FB bleh..:D
                                          tapi,rasanya lebih snang kat FB sbb cbox tu kecik jea kn?
                                          dekat FB tu korang bleh bgitau detail pnjang2 ..^_^

                                          detail mcm ni

                                          jenis : KPOP/anime
                                          blog warna? : _____
                                          kalau nak yg kpop,bgitau la nak yang solo ke group??
                                          xde lah pening nak google ^O^ hohoho~
                                          tulis lah skali nak transparent ke tak..
                                          hehehe~ 
                                          klik SINI untk ke FB page 
                                          nyaaa~ bye2~ nak cri gmbr jap..
                                          ohohoho~

                                          Req. Header XD

                                          2 comments:
                                          ni untk AthirAina ^^
                                          ni yang xtransparent :D
                                          klau nak transparent,bgitau ea? :D


                                          klik SINI untk save kan ,ea?

                                          klik SINI untuk save kan! :)

                                          pilih la yg mna satu..nak dua2 pon boleyy~ :D
                                          sorry kalau burok ^^"


                                          heyyy!

                                          2 comments:
                                          Assalamualaikum~!
                                          hey! ada tak yang rindu blog nih?
                                          maklum laaa..,dh lama xupdate
                                          banyak homework lorgh!
                                          nota Sejarah p xsiap lagi nih XD
                                          bukak ah kjap
                                          back to the que.
                                          "ada tak yang rindu blog ni?"
                                          konfem tadaa..kan? :P
                                          rasa cam cakap sorang2 je -.-"
                                          sper yang nak header tu,nnti sy post ea?
                                          sebab,hari ni bru cek cbox ^^
                                          on progress lagi nih ..kalau burok,jngn mrh XD
                                          *bdk baru blajar*
                                          hohohoho~
                                          kbyee~ nak siapkan header jap
                                          nak req. lagi? pi je kat cbox tepi tuh XDD

                                          Clannad After Story Funny Moment #2

                                          No comments:




                                          Okazaki : What would you do if you found a button said  ''dont press''?
                                          Fuko : Fuko will hide it and press it secretly.
                                          Okazaki : That Was the launch button of the nuke.
                                          Fuko : THAT WAS NO FAIR YOU TRICKED FUKO!
                                          Okazaki : The earth would be gone in less than 3 days!
                                          Fuko : Theres a question for you too.what would you do if tights that say ''dont wear'' were lying on the ground?
                                          Okazaki : I'd Leave them alone.
                                          Fuko : You're lying!Fuko sure that ,you not being able to control yourself, you'd put them on!
                                                                                            
                                                                                               ~ OKAZAKI'S THE BEST! ~ *BOOM!*


                                          ****

                                          Akio : When I said landmine,it's Sanae's bread!
                                          Sanae : So my bread was... Furukawa bread's... landmine?! *run* 
                                          Akio : *eat the bread* I love them! *run after Sanae*












                                          Akio was giving Nagisa a few suggestions on how to make friends in her new class, such as calling the teacher Ultra Mom and sharing Sanae's bread.

                                          Akio : Then,how about sharing this with the class?
                                          Nagisa : Mom's bread?
                                          Akio : There must be someone willing to suffer through eating this.Talk to kind people like that.
                                                     Though,I think that's too much to ask
                                          Sanae : So my bread was.. my bread was.. too much to ask for?! *run away*
                                          Akio : *eat the crab bread* I love them! *run after Sanae*

                                          Clannad Funny moment XD

                                          Sanae : Um,is there a problem?
                                          Okazaki : You want to hear it?
                                                          To be frank,this is a failure.
                                          *Sanae shock!*
                                          Sanae : It wasn't good?
                                          Okazaki : There is a problem with the taste,but first at all,it's too difficult to eat.It's natural that you get leftovers.
                                          Sanae : So my... my bread is... It was natural there would be leftovers?! *run away*


                                          gudnite and enjoy! ;D



                                          CLANNAD Funny Moment XD

                                          No comments:
                                          Starfish vs Dango Daikazoku ^O^

                                          haha! Fuko make everyone shock~! :O


                                          one of Tomoya prank XD

                                          will update more anime funny moment tomorrow ;)

                                          SEGMEN : KNOW EACH OTHER ジ

                                          No comments:
                                                  
                                          Assalamualaikum~!
                                          mpak tak banner yang hensem tuh?hoho~
                                          segmen ajak berkenalan neh~ nak join?
                                          jom terjah SINI!
                                          haha!

                                          Nama : Julia Nabila
                                          Nickname : Julia :D
                                          Asal : Pahang
                                          umur : 14 y/o
                                          Study kat : SMK Pelindung ^^
                                          kerja? : siapkan kerja sekolah *meloyar burok jap*

                                          hah~ mmg kena macam ni pon :)
                                          segmen ni smpai 10 Feb. esok dah XDD
                                          join last minute dh ni :D

                                          kbye~ slamat berjoin ;)


                                          LOL!

                                          No comments:
                                          CLANNAD After Story funny moment XD
                                          Assalamualaikum~!
                                          heyy~
                                          hari ni letih gila2 DX
                                          pegi skolah memang ah letih :3
                                          nak sambung cat dinding lerr..:D
                                          comey?urm taktau ah
                                          budak2 1D pon ad buat jugak ..boleh tahan lah

                                          hahaha!

                                          LOL! Fuko,Tomoya reffering to you -,-

                                          kbye~ Wait for my freebies thi night :*


                                          Sedeyh T.T

                                          No comments:
                                          Assalamualaikum~!
                                          hey~ semalam ak dah habis tengok CLANNAD After Story 
                                          sedeyh gila2..~ lencun baju ak
                                          haha..sampai kena lap ngan tuala sebab baju dah basah habis
                                          opening pon dah sedih
                                          time Sanae nangis,ak pun nangis sama
                                          ak faham perasaan dia :')
                                          the good news nyaaa
                                          Nagisa hidup balik :D
                                          thanks to the girl *in the world that ended*
                                          ntah pape english ak -,-
                                          selok ak nangis,kabur screen laptop
                                          pape pon,puas hati lah ngan ending nya 
                                          Kotomi memang awesome lah :D
                                          dah bawak kereta besar woo~ XDD
                                          lpas habis tngok Clannad,ak nak tengok cter "Hayate No Gotoku"
                                          he he he~ sementara tenet cepat gila neh~ :P
                                          kbye! nak smbung tengok anime


                                          Merentas Desa =.=

                                          No comments:

                                          Assalamualaikum~!
                                          hey~ terus ke tajuk lah
                                          hari ni merentas desa -.-
                                          ak dengan tak bersemangatnya terpaksa bangun jugak 
                                          hahaha~ biar ah tak dapat nombor pon..asal dapat jalan kat pantai
                                          sebab dah lama tak gi jejalan ngan Atie :/
                                          busy wehhh~
                                          sambil2 tuh ak kutip siput *yg hidup*
                                          pastu bagi kat Tirah..XDD
                                          jerit weh~ kuat plak tuh..tak pasal2 kena lepuk kat belakang
                                          adesss~

                                          balik kelas kena belajar :/ tapi xblajar sangat lah
                                          bising sngat kat kelas..klas kitorng macam zoo dah
                                          main gam lah :I
                                          terok sngguh~ 
                                          ad jgk yang berkumpul blakang kelas..dan..
                                          *xprlu diceritakan*

                                          *****

                                          cuti raya cina ni korang nak buat apa?
                                          *org cina nk beraya,kita lak sebok*
                                          skali skala lorh
                                          ak xpegi mana2 pun..
                                          xpe la..bleh siapkan Love_Less tuh
                                          *tajuk crita tu akn ditukar*
                                          haha~ skarang baru buat m/s 4..busy ah~
                                          xsempat
                                          kbye~ *smbung nota Sej.*


                                          Laugh . Laugh . Laugh =.=

                                          No comments:
                                          Assalamualaikum~!
                                          hey! Laugh? kenapa? 
                                          haha! disebabkan banyak insiden yang melawakkan so..,just Laugh! XD
                                          tak lah lawak sangat -,-
                                          masa Sivik lah perut ak rasa nak pecah ! omoooo~
                                          lawak gilaaa XDD
                                          sper yang tak ketawa bila mamat botak berlakon jadi pondan 
                                          kekekeke~
                                          nama takpayah sebut ah..~ tu just clue
                                          wkwkwk ak ketawa sampai lepuk2 meja kat bilik jahitan tuh
                                          kesian meja~ dia tak bersalah pon
                                          bhahaha

                                          ******

                                          Love_Less


                                          Kirito want hug too XD

                                          I wonder why Nao sigh? Eh???!!

                                          haa~
                                          remember this story? hand writing uh
                                          XD tau lah tulisan ak burok :3
                                          grammar pun tak baper nak betul kan?
                                          sedeyh2~
                                          Teacher Hanifah kata kena speaking time kelas BI
                                          haaa~ konfem senyap je time BI XDD
                                          speaking tak baper nak clear LOL!

                                          kbye!~ *enough*



                                          SEGMEN TINGKATKAN FOLLOWERS & TRAFIK BLOG by Fatin Alyaa

                                          13 comments:
                                          Assalamualaikum~!
                                          comel tak banner atas nih?haaa!
                                          jom join segmen yang menarik nih
                                          klik SINI!
                                          syarat2 nya pegi kat link tadi lah ea?

                                          Tarikh Tamat
                                          3 Februari 2013 - 24 Februari 2013
                                          dan berlangsung selama setahun tau~ rugi lah kalau tak join ;)



                                          #JomJoin! "Never & Ever Giveaway by Alyaa Najlaa"

                                          1 comment:
                                                                         
                                          comel tak blog atas ni?
                                          haha! jom join? mana tau kita bertuah kan?
                                          klik SINI untuk Join!

                                          SYARAT penyertaan?
                                          tengok dekat blog Alyaa tu ea?
                                          tarikh tutup tak ditentukan lagi ni tau!
                                          baik korang cepat :D
                                          hadiah lumayan gak sebab banyak yang sponsor ^o^
                                          #rugi kalau tak join ;)