Crush -_-

Assalamualaikum~!
crush? semua orang ada crush kan? tipu lah kalau takde .
dalam masa kita hidup ni mesti ramai crush kan? -_- 
haahaa~ yea..Aku pon ada .
cukuplah aku panggil dia "Mr.Mr" XD
hahah!
kalau orang tanya siapa crush aku,memang aku takkan jawab..
Biarlah dia tawarkan RM1 juta pon ..aku taknak 
cehh~ -_-"
dengan kacip aku,Mirah tu pon aku taknak bagitau .
haha.Malu >///< 
tapi ada sorang je manusia nih tahu .
Nama dia Sakura Hana .
dia sama umur ngan aku.
Stay kat Jepun *0*
kitorng kenal dalam e-mail
sejak hari tu lah,kitorng chatting setiap petang .
dalam pukul 5 gitu lah..
sebab pukul 6 petang ( waktu Jepun : pukul 7 dah ) masa dia makan malam .
kitorng selalu share masalah :DD 
dia selalu gak tanya kehidupan kat Malaysia .
kan best kalau Hana datang sini ^0^
dia je lah satu2 nya manusia yang tahu siapa "MR.Mr" tuh
hohohoho~
kalau aku cerita kat classmate aku,aku takut dia pecahkan rahsia jea.
iye lah . tak semua boleh dipercayai walaupun BFF/kacip kita sendiri
Hana orang jauh . dia tak kenal Mr.Mr
dia kenal nama jea.. :DD

satu lagi..kalau cakap dengan Hana,selalu kena speaking .
kadang2 dia test Bahasa Jepun aku ..
heheh~
Hana fasih sangat bahasa Inggeris..
chatting dengan dia memang improve BI aku lah XDD
kitorng jarang tweet wlaupun dia ada twitter .
sebab dia newbie dan taktahu camna nak guna ^^
kbye! *panjang dah entry nih*






10 comments:

  1. ehemmm ada crush ye ^^

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Haha sori crush tuh ape??? hahaha!!! sbb seumo idop x penah date XD betol~ crush tu kemungkinan

    ReplyDelete
    Replies
    1. crush tu lelaki yg kita minat/suka :D
      haha~

      Delete
    2. Ohhhh...ingatkan laki yg break ngan awk hohoho XD nak thu...awk pki template ape?? template designer ape??? jenis simple ke,awesome inc ke,ape ke hehe

      Delete
  3. sweet jea rasa kan bila ada crush.. ehhee >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi sweet klau crush tu pon suka kat kita :DDD

      Delete
  4. so sweet.. haha.. yuya, gno knl nga hana tu? aq nk gop kwn jpun :D

    ReplyDelete